Liittyminen

Liittyminen

Voit tulostaa tästä itsellesi arvonimi- ja liittymislomakkeen, jos olet valmistunut luonnonvara-alan oppilaitoksesta. Huomioimme myös sellaiset henkilöt, jotka ovat valmistuneet aikaisempien maatalouden perustutkintojen koulutusohjelmista. Jos olet epävarma voitko liittyä yhdistyksemme varsinaiseksi jäseneksi ja saada samalla maanviljelysteknikon arvonimen, niin otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 17 euroa ja vuosittainen jäsenmaksu 15 euroa. Yrityksillä on mahdollisuus tukea yhdistyksen toimintaa maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun 100 €.

Vuoden 2008 alusta lähtien on ollut uutena mahdollisuutena liittyä Maanviljelysteknikkojen Liittoon kannatusjäseneksi. Jäsenmaksu on vain 10 euroa vuodessa (erillistä liittymismaksua ei ole) ja jäsen saa kaikki jäsenedut, paitsi maanviljelysteknikon arvonimen. Kannatusjäseneksi voi liittyä luonnonvara-alan oppilaitoksen opiskelijat jotka eivät ole vielä valmistuneet, opettajat ja koulun muu henkilökunta. Kannatusjäsenenä voi olla myös kaikki muutkin sellaiset ihmiset jotka ovat kiinnostuneet yhdistyksemme toiminnasta. Tällöin tulosta itsellesi kannatusjäsenen liittymislomake.

Tulosta valittu lomake ja täytä se selvällä käsialalla tekstaten. Liitä liittymismaksun kuitista kopio hakemuksen liitteeksi ja postita hakemus toimistolle.

TAI
1. Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Riitta Niiraseen ja pyydä häntä lähettämään liittymislomake. (Puh. 050 345 4306 tai riitta.niiranen @ osuuskuntaliito.fi)

2. Täytä liittymislomake ja maksa liittymismaksu 17,00 euroa yhdistyksen tilille. Kaikki tiedot ovat liittymislomakkeella.

3. Lähetä liittymislomake ja kuitti maksetusta liittymismaksusta osoitteeseen: Maanviljelysteknikkojen Liitto ry, Kuussalontie 5 A 1 36220 KANGASALA.

4. Muutaman viikon päästä saat diplomin postissa ja ensimmäisen jäsenkirjeesi. Olet saanut Maanviljelysteknikon arvon ja samalla liittynyt yhdistyksen jäseneksi.

Liittymislomakkeet